0538 700 53 83
Biz Kimiz Google İlk Sayfa Bize Ulaşın
SEO ilk sayfa olarak 12 yılı aşkın bir süredir başta Rize'de olmak üzere, tüm Türkiye genelinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Web tasarım ve SEO konusunda uzman arkadaşları aramıza alarak sağlam bir takım oluşturduk. Google'da ilk sayfalara gelmek istiyorsanız, web sitenize seo kriterlerini uygulamanız gerekir. Google'de ilk sırada çıkmak kolay değildir.Sizler için ana sayfa hatta sıra sorununa profesyonel çözümler üretmek için burdayız. SEO ilk sayfa hizmetleri şubemiz Rize'nin merkezinde olduğundan ulaşım sorunu da yaşamazsınız. Rize Merkez Atatürk Caddesi Alişadoğlu İşhanı Kat: 2 - No: 406 / 53000

3 Mart 2017 Cuma

Popüler Seo Uygulamalarından Uzak Durun

Google algoritmasında yapılan birçok güncelleme ile son günlerde insanların aklında nasıl bir seo stratejisi izlemeliyiz sorusu gelmekte. Biz seoilksayfaseo ekibi olarak google’ın verdiği bilgilerin doğru okunduğunda çok kaliteli seo tekniklerinin çıkacağını düşünmekteyiz. Bu yüzden çeşitli platformlarda açıklama yapan google mühendislerini takip etmekte ve onlardan alınan bilgiler eşliğinde yeni seo teknikleri geliştirmekteyiz.

Buradaki iki noktanında çok önemli olduğunu düşünüyorum. Her fırsatta google mühendisleri tarafından yapılan açıklamalarda google’ın artık algoritmasının dışında sıralamayı etkileyen bir manuel işlemler biriminin olduğunu söylüyorlar bize. Yani bilgisayarları başlarında siteleri inceleyen bir yada birden fazla ekipten oluşan insanlar internet sitelerini inceliyor manuel olarak sıralamaya müdahale ediyor.

Diğer önemli nokta ise popüler seo yöntemlerinden kaçınılması. Buda bize hayal gücümüzü geliştirerek farklı seo yöntemleri geliştirmemiz gerektiğini ima ediyor aslında. Tanıtım yazıları, footer linkler ve organik hit gibi popüler uygulamalar bir süre sonra google tarafından yakalanacak ve cezalandırılacaktır.

İlk Sayfa Garantili SEO Hizmeti

SEO demek, Google arama motorunda, sıralamanın yükseltilmesi için yapılan çalışmadır. Bu çalışmada, özgün içerikli siteler, Google arama motoru tarafından yükseltiliyor. Anahtar kelimeli özgün makale çalışmaları ile site ziyaretçi sayınız artmaktadır.Garantili ve kapsamlı bir hizmet taahhüdü, belli bir süre sonunda web sitesini istediğiniz yerde görmeyi mümkün hale getiriyor.

Son derece kaliteli ve olağanüstü bir hizmetin yansıması olarak kendini gösteren garantili SEO hizmeti, bu konudaki çalışmalarının pozitif sonuçlarını da önünüze getirmeye devam ediyor.Kurumsal seo, seo danışmanlığı ve garantili seo hizmetler sunan firmamız, Google arama motorunda yerinizi garantileriz.
 

Rize Günübirlik Turlar