0538 700 53 83
Biz Kimiz Google İlk Sayfa Bize Ulaşın
SEO ilk sayfa olarak 12 yılı aşkın bir süredir başta Rize'de olmak üzere, tüm Türkiye genelinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Web tasarım ve SEO konusunda uzman arkadaşları aramıza alarak sağlam bir takım oluşturduk. Google'da ilk sayfalara gelmek istiyorsanız, web sitenize seo kriterlerini uygulamanız gerekir. Google'de ilk sırada çıkmak kolay değildir.Sizler için ana sayfa hatta sıra sorununa profesyonel çözümler üretmek için burdayız. SEO ilk sayfa hizmetleri şubemiz Rize'nin merkezinde olduğundan ulaşım sorunu da yaşamazsınız. Rize Merkez Atatürk Caddesi Alişadoğlu İşhanı Kat: 2 - No: 406 / 53000

3 Mart 2017 Cuma

Seo Paketleri İle Kurumsal Seo İlişkisi

Seo paketleri kurumsal firmalar için gün geçtikçe önemli bir hale gelen bir iştir. Seo paketleri birçok kurumsal seo danışmanlığı hizmeti sunan kurumlar tarafından müşterilerine sunulan bir paket sistemidir. Bu paketlerdeki çalışmalar sayesinde web site anahtar kelimelerde yükselişler gösterebiliyor. Paket’in özelliklerinde bulunan anahtar kelime sayısı, yapılacak olan çalışma teknikleri doğrultusunda seo çalışmaları yapılmaktadır.

Seo paketlerinde olmazsa olmazların başında gelen makale tanıtımları sitenin daha özgün, dinamik ve güncel görünmesini sağlamaktadır. Bu sayede arama motorları bu sitede yeni bir haber, duyuru var gibi algılama yapar ve site arama motorları tarafından değer görür.

Makale tanıtımları en az riskli kalıcı backlink elde etme yöntemlerinden bir tanesi olduğundan, en etkili sonuç olarak seo’da sizlere geri dönüş sağlanır. Makale tanıtımlarında en önemli konu ise hiç şüphesiz tanıtımları için yazılacak olan makalelerin özgünlük durumlarıdır. Özgün makaleler makale tanıtımları için büyük önemler arz etmekte ve sitenin kalıcı, istenilen bir backlink türünü elde etmesi anlamına geliyor.

Kurumsal seo ile seo paketlerinin birbiriyle ilişkisini incelediğimizde ise karşımıza yine “doğal bir seo” uygulaması sonucu çıkıyor. Kurumsal seo’da önemli bir konu var ise oda çalışmanın kurumsal çizgiye zarar vermeyecek, rakiplerden daha verimli bir çalışma yapılmasıdır.

Bu nedenle alınacak olan seo paketleri kurumsal firmanın çizgisine uyan seo paketleri olmalı buda paketin kurumsal seo paketi olarak lanse edilmesini sağlayacaktır. Kurumsal seo paketlerini incelediğimizde bu paketler genel olarak; özgün makale tanıtımları, sosyal medya çalışmaları, linkwheel teknikleri, wikipedia tanıtımları, forum tanıtımları gibi arama motorları tarafından tasvip edilen çalışmalar olmalıdır.

Bu tarz çalışmalar kurumsal firmalar tarafından genel olarak tercih edilirler. Bir diğer önemli husus ise black hat seo tekniklerinden uzak durulmasıdır. Bu tarz teknikler ilk başlarda fayda sağlıyor gibi görünse de belirli bir zaman sonra siteyi ciddi sıralama düşüşleri, hatta filtre cezalarına bile maruz bırakabilir.

Sizde seo paketleri hizmetinden yararlanmak veya ilk aşamada paketleri, özelliklerini daha detaylı bir şekilde incelemek için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Seo paketlerimizde bulunan çalışmalar; tamamen doğal ve Google’da yükselme garantili paketlerdir. İş teslimi ise 1 hafta içerisinde sizlere teslim edilir ve raporlar sizlere mail yolu ile sunulur.
 

Rize Günübirlik Turlar