0538 700 53 83
Biz Kimiz Google İlk Sayfa Bize Ulaşın
SEO ilk sayfa olarak 12 yılı aşkın bir süredir başta Rize'de olmak üzere, tüm Türkiye genelinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Web tasarım ve SEO konusunda uzman arkadaşları aramıza alarak sağlam bir takım oluşturduk. Google'da ilk sayfalara gelmek istiyorsanız, web sitenize seo kriterlerini uygulamanız gerekir. Google'de ilk sırada çıkmak kolay değildir.Sizler için ana sayfa hatta sıra sorununa profesyonel çözümler üretmek için burdayız. SEO ilk sayfa hizmetleri şubemiz Rize'nin merkezinde olduğundan ulaşım sorunu da yaşamazsınız. Rize Merkez Atatürk Caddesi Alişadoğlu İşhanı Kat: 2 - No: 406 / 53000

3 Mart 2017 Cuma

Doğru SEO ile Hedef Kitleye Ulaşmak

Web sitenize ziyaretçi ve müşteri çekmek isteyen herkes bu reklam çalışmalarını yaptırıyor, peki  ne kadar doğru çalışmalar yapıyorsunuz ? Günümüzde müşteri çevresini genişletmek isteyen işletmeler & web siteler internet reklamlarını kullanıyor.

Farklı internet sitelerine görsel reklam vermek, arama motorlarının reklam servislerini kullanmak web sitenizin trafiğine ne kadar etki ediyor ? Hiç şüphesiz bu çalışmaların faydasını göreceksiniz. Fakat kalıcılığı olmayan bu çalışmalar sizi ne kadar ileriye götürebilir ?

SEM ile arama motorlarında üst sıralarda çıkmak istiyorsanız; reklam ve SEM uzmanı için bütçe ayırmalısnız. Bu sizin için 2 farklı gider olacaktır.
Eğer sezonsal bir hizmetiniz veya ürününüz varsa SEM gibi reklam türlerini kullanabilirsiniz. Bu size o sezon için müşteri ve ziyaretçi çekmeye yarayacaktır. Fakat diğer sezon müşterilerinize ulaşmak için aynı reklam türünü kullanmak zorunda kalacaksınız. Kalıcılığı olmayan ve işletmeniz için sürekli gider konumunda olan reklam türüdür.

Ziyaretçi sayısı fazla olan ve işletmenizin verdiği hizmete ilgi duyabilecek web sitelerine görsel reklam(banner) verebilirsiniz. Fakat reklam verdiğiniz sürece web sitenize ziyaretçi sağlayabilirsiniz. Ve sadece reklam verdiğiniz sitelerde ki kullanıcılar tarafından görülebilir. Kısıtlı ziyaretçi dönüşü olan bu reklam türü, işletmeler için büyük maddi gidere yol açabiliyor. Eğer doğru analiz edilmediyse geri dönüşü minumum olan reklam çalışması olabilir.

İşletmeler için doğal, kalıcı ve maddi gideri en uygun reklam türü SEO’dur. SEM gibi; hem reklam bütçesi hem de SEM uzmanı için bütçe ayırmak zorunda değilsiniz. SEO kitapları ile kendiniz öğrenebilir veya bir SEO uzmanı ile anlaşarak en iyi seo firması web siteniz için çalışmalara başlayabilirsiniz. Burada önemli olan doğru seo çalışması yaptırmak.

Örnek bir site için seo çalışması planlayacak olursak; örneğin fotoğraf makinesi ürünleri satışı yaptığınız bir web siteniz var.’ fotoğraf makinesi’ kelimesinin aylık ortalama aranma hacmi 18.100 Google aranma sonucunda çıkan 1.100.000 sayfa var.
Sizin web sitenizin henüz yeni olduğunu düşünürsek ’fotoğraf makinesi’ kelimesinde hemen ilk sayfada çıkmanız süre alabilir. Fakat ürünlerinizden olan ‘nikon fotoğraf makinesi’ kelimesinde daha hızlı sonuç alabilirsiniz. Öncelikli olarak nikon fotoğraf makinesi kelimesine çalışma yaparak hem kategorinize hem de o kategoride ki ürünleriniz için SEO çalışması yaptırmış olursunuz.
 

Rize Günübirlik Turlar